Ballonversieringen of heliumballonnen nodig? Zoekt U een ballonboog of pilaar voor uw trouwerij in de omgeving van Leiden? ballon, ballonnen, heliumballon, balon, trouwen, feest, ballonversiering, decoratie, versiering, ballonboog, feest, feestversiering, ballonslinger, slinger, huwelijk, liefde, trouwerij, verrassing, suprise, ballonhart, wk, ek, balloon arch opblaasfiguren, bierpul, champagnefles, baby, verkeersbord

Welkom bij Ballonparade.nl Leidse Schouwburg

Uw (bedrijfs-) feest opvrolijken met ballonnen? Wilt U een ballonboog of pilaar die prachtig voor uw deur staat als U gaat trouwen? Wilt U iemand verrassen en een mooie helium of folieballon kado geven voor zijn/haar verjaardag? Voor elk jubileum decoreren wij graag uw locatie met prachtige metallic ballonnen.

Maak gebruik van onze ballonnen en ballondecoraties van Ballonparade. Ook voor een begrafenis verzorgen wij ballonnen in trossen of een enkele ballon om symbolisch op te laten.

De Ballonparade is een klein bedrijf, gespecialiseerd in ballondecoraties in Leiden en omstreken. Op deze website laten wij allerlei ballonversieringen zien die wij kunnen maken met ballonnen. Alle foto's die op de website staan zijn gemaakt op locaties die wij hebben versierd. Regelmatig voegen wij nieuwe foto's toe of verwisselen wij de foto's om al onze versieringen aan u te laten zien.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

WIJ ZIJN HELAAS GESLOTEN VANWEGE VAKANTIE VAN 1 aug TOT EN MET 29 AUGUSTUS 2022